» » » System Shock: amânat până în 2018

System Shock: amânat până în 2018 ton de apel

  • 🎤 Artist:
  • 📄 Denumire: System Shock: amânat până în 2018
  • 📻 Categoria: tonuri de apel unews
  • 🔊 Vizualizari: 791
  • ℹ Format: mp3 / m4r
  • 👍 Bitrate: 44100 Hz, 320 kbps, 16 bit, Stereo
  • 💾 Marime: 0 b
  • 📆 Adăugat: 19-11-2016 13:23
  • 📲 Disponibil pe: iPhone, iPad, Android

Descarca ton de apel - System Shock: amânat până în 2018 ca sunet de apel gratis în format Mp3 sau m4R din categoria: muzica unews pentru telefon. Orice RingTone Gratis poate fi ascultat online, direct pe telefon si setat ca cea mai buna melodie pentru Ton De Apel Mp3. Download Ringtone cu ca muzica de apel în cea mai bună calitate 320kpbs, pe Android sau iOS (iPhone) sau poti sa faci ton de apel scaciati de la PC oricând.
Îți place acest rington?
Da (0%)
Nu (0%)

« EVE Online oferita pentru free-to-play Episodul 4 din seria: Batman — A Telltale Game Series va aparea pe 2... »

Video System Shock: amânat până în 2018

Download Ringtone: System Shock: amânat până în 2018 | ton de apel Gratis

Vesti triste pentru cei care asteptau lasarea jocului System Shock, compania Night Dive Studios a anuntat amanarea lansarii jocului pana in 2018. Tot ce se cunoaste pana acum, ca lansarea se va face in al doilea trimestru, desi data de lansare anterioară a fost la sfârșitul anului 2017.

System Shock: amânat până în 2018

Sistemul Shock va fi lansat pe PC-ul (inclusiv Mac si Linux), precum si actuala generatie de console.Posibil lansarea nu va fi pentru PC si console in acelasi timp.

Dezvoltatorii promit să împărtășească informații noi despre remake-ul în lunile următoare.
Asculta online
System Shock: amânat până în 2018

Acest superb ton de apel al autorului , a fost creat si oferit de utilizatorii site-ului nostru in cea mai buna calitate MP3, care se aude tare si poate fi folosit ca ton de sms, ton de alarma, sunet sau melodie de apel.


Melodia System Shock: amânat până în 2018 este speciala prin combinație neobișnuită de sunete si pe care o poti descarca gratuit ca muzica pentru telefonul tau mobil, Android si iPhone/iOS. Download Ringtone System Shock: amânat până în 2018 ce te va face special de restul persoanelor din jur. Nu uitati ca dvs, puteti sa faceti play, precum sa influentati cu un vot, pentru a fi cea mai buna melodie pentru telefon care se aud tare.


La fel pe site aveti ocazia sa descarcati muzica direct pe telefon ale autorului .Toata muzica pentru telefon de pe site au fost si sunt create, ținând cont de toate dorințele voastre. Acum orice tonuri de telefon mp3, care suna si poate fi pus la sunet SMS sau de Apel, sunt disponibile în format m4r pentru iPhone.

Comentarii (0)
Adaugă o părere
reload, if the code cannot be seen